Timianstekt entrecôte med irish mash
Saftig, mør og full av smak! Ingen tilfeldighet at entrecôte er manges biff-favoritt. Timian gir en krydret, sitrusaktig smak og tilfører ekstra friskhet til denne herlige helgemiddagen.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fres alt i halvparten av smøret og tilsett fløte. Kok opp og rør godt sammen til en grov stappe. Smak så til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Skrell og kok poteter. Skjær de kokte potetene i biter, løk og kål i tynne strimler.
-
Trinn 3
Krydre entrecoten med salt, pepper og frisk timian. Brun den godt i ca 2 min på hver side i resten av smøret. La entrecôten hvile på en tallerken før servering – minst 4 minutter. Skjær entrecôten i skiver og fordel den over mashen, dryss over finhakket timian.
Smak gjerne mashen til med kajennepepper eller sennep og server med ovnsbakte tomater.