Timianstekt entrecôte med irish mash | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Entrecote Timianstekt entrecôte med irish mash

Timianstekt entrecôte med irish mash

Ingen vurderinger
Timianstekt entrecôte med irish mash

Saftig, mør og full av smak! Ingen tilfeldighet at entrecôte er manges biff-favoritt. Timian gir en krydret, sitrusaktig smak og tilfører ekstra friskhet til denne herlige helgemiddagen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Entrecôte, Gilde
1 stk
Løk
3 dl
Matfløte Tine
200 gr
Hodekål
600 gr
Poteter
1 potte
Timian
4 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fres alt i halvparten av smøret og tilsett fløte. Kok opp og rør godt sammen til en grov stappe. Smak så til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Skrell og kok poteter. Skjær de kokte potetene i biter, løk og kål i tynne strimler.

  3. Trinn 3

    Krydre entrecoten med salt, pepper og frisk timian. Brun den godt i ca 2 min på hver side i resten av smøret. La entrecôten hvile på en tallerken før servering – minst 4 minutter. Skjær entrecôten i skiver og fordel den over mashen, dryss over finhakket timian.

Smak gjerne mashen til med kajennepepper eller sennep og server med ovnsbakte tomater.