Taco med entrecôte og paprika | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Entrecote Taco med entrecôte og paprika

Taco med entrecôte og paprika

3.5 i snitt
Taco med entrecôte og paprika
Taco med skiver av grillet biff er en luksusvariant av den klassiske fredagstacoen. Denne oppskriften faller garantert i smak hos hele familien.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Entrecôte av okse
14 stk
Små tortillalefser
1 neve
Fersk koriander
1 stk
Rødløk
1 stk
Maiskolbe
1 dl
Lettrømme
2 stk
Lime
1 stang
Chili

Paprikasaus

2 stk
Spisspaprika
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Chilipulver
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    La kjøttet bli romtemperert før grilling. Salte og pepre entrecôten og grill på sterk varme i ca. 2-3 minutter på hver side for medium stekt, eller til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile i fem minutter. Skjær i tynne skiver.

  2. Trinn 2

    Kutt løk i skiver og finhakk chili. Grill maiskolben på sterk varme i ca. fem minutter og skjær kornene fra kolben. Smak til med litt smør, salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Grill paprika over sterk varme til skallet blir svidd. Legg dem deretter i en plastpose i fem minutter. Flå dem og skjær bort stilk og kjernehus. Grovhakk paprikakjøttet og legg i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk og olivenolje. Kjør til en jevn saus med stavmikser. Smak til med chilipulver, salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Varm tortillaene. Legg skiver av oksekjøtt på, og topp med rømme, løk, paprikasaus, grillet mais, chili og frisk koriander. Skvis litt lime over tacoen og nyt.