Taco med entrecôte og paprika
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
La kjøttet bli romtemperert før grilling. Salte og pepre entrecôten og grill på sterk varme i ca. 2-3 minutter på hver side for medium stekt, eller til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile i fem minutter. Skjær i tynne skiver.
-
Trinn 2
Kutt løk i skiver og finhakk chili. Grill maiskolben på sterk varme i ca. fem minutter og skjær kornene fra kolben. Smak til med litt smør, salt og pepper.
-
Trinn 3
Grill paprika over sterk varme til skallet blir svidd. Legg dem deretter i en plastpose i fem minutter. Flå dem og skjær bort stilk og kjernehus. Grovhakk paprikakjøttet og legg i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk og olivenolje. Kjør til en jevn saus med stavmikser. Smak til med chilipulver, salt og pepper.
-
Trinn 4
Varm tortillaene. Legg skiver av oksekjøtt på, og topp med rømme, løk, paprikasaus, grillet mais, chili og frisk koriander. Skvis litt lime over tacoen og nyt.