Fajitas med entrecôte og guacamole
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grønn guacamole: Del avokadoene i to, fjern steinene og grav ut «kjøttet» med en spiseskje og over i en bolle. Grovknus avokadokjøttet med en gaffel. Tilsett finhakket sjalottløk og chili – og grovhakket koriander. Rør forsiktig sammen. Smak til med salt. Dekk med plastfolie – plastfolien skal legges rett oppå guacamolen for å hindre at den blir brun. La den stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering slik at alle smakene setter seg
-
Trinn 2
Pico de gallo: Del tomatene i to, klem ut frø og saft og finhakk dem. Finhakk rødløk, chili og hvitløk. Bland sammen tomat, rødløk, chili, hvitløk og koriander i en bolle. Smak til med presset lime, salt og pepper.
-
Trinn 3
Varm olje i en stekepanne. Krydre biffen med Spice mix kjøtt og stek til kjøttet får fin farge på begge sider. Reduser varmen og stek videre til kjøttet er klart. Legg på en tallerken og la hvile noen minutter. Skjær biffen i strimler og press over litt lime.
-
Trinn 4
Rajas: Kutt løk, paprika og chili i strimler. Stek løk og paprika i olje i en stekepanne i ca. 2 minutter. Tilsett chili og stek videre til grønnsakene er myke og blanke. Tilsett oregano og smak til med salt og nykvernet sort pepper.
-
Trinn 5
Varm opp mini-tortillas etter anvisning på pakken. Legg kjøttet på et fat sammen med Rajas. Server straks sammen med minitortillas og tilbehøret i skåler.
Tips
Bruk resten av spice mix`en som bordkrydder!