Fisketaco med poteter Vallarta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Torsk Fisketaco med poteter Vallarta

Fisketaco med poteter Vallarta

4.5 i snitt
Fisketaco med poteter Vallarta
Synes du det er krevende å få barna til å spise fisk? Med denne fisketacoen går det som en lek!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fish Tacos

500 gr
Torskefilet naturell
1 stk
Lime
2 ts
Spice Mix sjømat
1 ss
Finhakket jalapeño-chili
1 pk
Mini tortillas
0.5 stk
Finstrimlet hodekål
2 stang
Vårløk i tynne skiver
1 stk
Rødløk i tynne skiver
2 neve
Frisk koriander
3 ss
Olje

Tilbehør

1 boks
Rømme
1 boks
Salsa Piccante
1 boks
Mango Salsa

Poteter Vallarta

1 kg
Poteter, løsvekt
0.5 ss
Spice Mix sjømat
1 stk
Lime
1 neve
Hakket persille
2 ss
Olje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Poteter Vallarta: Forvarm ovnen på 200 grader. Vask potetene hvis nødvendig og skjær dem i skiver, båter eller store terninger. Ha potetene i en langpanne, hell over olje og dryss over et tynt lag Seafood Rub. Vend godt inn. Stek i ovnen til potetene er møre, ca. 30 minutter. Vend et par ganger under veis. Ha potetene over i et serveringsfat, press over litt lime og dryss over hakket persille.

  2. Trinn 2

    Kutt fisken i 2-3 store stykker og ha dem i en bolle. Hell over olje, presset lime, spice mix og finhakket chili og bland godt sammen. Dekk med plastfilm og la stå og trekke i ca. 15 minutter. Gjør klart grønnsaker i skåler.

  3. Trinn 3

    Stek fiskestykkene i en stekepanne til undersiden har fått en fin farge og fisken løsner fra pannen. Snu fiskestykkene og stek på den andre siden til de er ferdige.

  4. Trinn 4

    Brekk opp fisken i mindre biter med en gaffel. Varm tortillas etter anvisning på pakken. Server straks sammen med poteter Vallarta, grønnsaker, salsaer og rømme i skåler.