Fisketaco med poteter Vallarta
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Poteter Vallarta: Forvarm ovnen på 200 grader. Vask potetene hvis nødvendig og skjær dem i skiver, båter eller store terninger. Ha potetene i en langpanne, hell over olje og dryss over et tynt lag Seafood Rub. Vend godt inn. Stek i ovnen til potetene er møre, ca. 30 minutter. Vend et par ganger under veis. Ha potetene over i et serveringsfat, press over litt lime og dryss over hakket persille.
-
Trinn 2
Kutt fisken i 2-3 store stykker og ha dem i en bolle. Hell over olje, presset lime, spice mix og finhakket chili og bland godt sammen. Dekk med plastfilm og la stå og trekke i ca. 15 minutter. Gjør klart grønnsaker i skåler.
-
Trinn 3
Stek fiskestykkene i en stekepanne til undersiden har fått en fin farge og fisken løsner fra pannen. Snu fiskestykkene og stek på den andre siden til de er ferdige.
-
Trinn 4
Brekk opp fisken i mindre biter med en gaffel. Varm tortillas etter anvisning på pakken. Server straks sammen med poteter Vallarta, grønnsaker, salsaer og rømme i skåler.