Marinerte thaigrønnsaker med piri piri
![Marinerte thaigrønnsaker med piri piri](https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2024/04/REMA1000-SP5-Marinerte-thaigronnsaker-remano-1.jpg)
Marinerte thaigrønnsaker er enkelt og nydelig tilbehør til grillmaten. Med mango, vårløk og koriander, kan du servere friske smaker til både fisk, kylling, svin og storfe.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
3
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag marinaden: Kok opp eddik, sukker og vann med skivet ingefær og Piri Piri sauce. Smak til med fish sauce og sesamolje. Hold dressingen varm.
-
Trinn 2
Rens alle grønnsakene og skjær de i biter. Ha de i en bolle og sil over den varme marinaden. Bland godt og dryss på grovhakket koriander. La grønnsakene marineres i 20 minutter før de spises.
Prøv også