Marinerte thaigrønnsaker med piri piri | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Marinerte thaigrønnsaker med piri piri

Marinerte thaigrønnsaker med piri piri

Ingen vurderinger
Marinerte thaigrønnsaker med piri piri
Marinerte thaigrønnsaker er enkelt og nydelig tilbehør til grillmaten. Med mango, vårløk og koriander, kan du servere friske smaker til både fisk, kylling, svin og storfe.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
3

Ingredienser

1 stk
Gulrot
1 stk
Hard mango
1 stk
Rødløk
100 gr
Kål
1 bunt
Vårløk
1 stk
Stangselleri
0.25 stk
Agurk
1 potte
Koriander

Marinade

2 dl
Eddik 7% klar
2 dl
Sukker
2 dl
Vann
10 skive
Ingefær
2 ss
Fish sauce
4 ts
Sesamolje
2 ss
Hemmeligheter Piri Piri sauce

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag marinaden: Kok opp eddik, sukker og vann med skivet ingefær og Piri Piri sauce. Smak til med fish sauce og sesamolje. Hold dressingen varm.

  2. Trinn 2

    Rens alle grønnsakene og skjær de i biter. Ha de i en bolle og sil over den varme marinaden. Bland godt og dryss på grovhakket koriander. La grønnsakene marineres i 20 minutter før de spises.