Reketaco | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Reketaco

4.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
Reketaco
Bytt ut loff og majones med tacoskjell, og lag reketaco! Denne tacovarianten med reker, avokadokrem og mangosalsa er frisk og fruktig – og superdigg!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Reker
0.5 pose
Tacopulver
2 ss
Olje til steking
14 stk
Tacotrays
1 stk
Isbergsalat
4 stk
Reddiker
1 neve
Koriander

Avokadokrem

2 ss
Rømme
0.5 stk
Lime
1 klype
Salt
1 stk
Avokado

Mangosalsa

1 stk
Mango
1 stk
Lime (saften)
1 ts
Honning, flytende
1 klype
Salt
1 stk
Rød chili

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell rekene. Ha olje og krydder i en panne. Varm opp, og legg rekene i krydderoljen i et minutt. Sørg for at det er så varmt at krydderet legger seg godt rundt rekene. Ta av rekene og legg dem under folie for å holde dem varme.

Trinn 2

Varm tacotrays som anvist på pakken.
Lag avokadokrem: Ha avokado, rømme og limesaft i en beholder. Bruk en stavmikser og mos fint. Smak til med salt.

Trinn 3

Lag mangosalsa: Skjær mango og chili i bittesmå terninger. Bland med limesaft, honning og litt salt.

Trinn 4

Bygg tacoen med salat, avokadokrem, reker, mangosalsa og skiver av reddik på toppen. Topp med frisk koriander.