Reketaco | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Reketaco

4.0 i snitt
Reketaco
Bytt ut loff og majones med tacoskjell, og lag reketaco! Denne tacovarianten med reker, avokadokrem og mangosalsa er frisk og fruktig – og superdigg!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Reker
0.5 pose
Tacopulver
2 ss
Olje til steking
14 stk
Tacotrays
1 stk
Isbergsalat
4 stk
Reddiker
1 neve
Koriander

Avokadokrem

2 ss
Rømme
0.5 stk
Lime
1 klype
Salt
1 stk
Avokado

Mangosalsa

1 stk
Mango
1 stk
Lime (saften)
1 ts
Honning, flytende
1 klype
Salt
1 stk
Rød chili

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell rekene. Ha olje og krydder i en panne. Varm opp, og legg rekene i krydderoljen i et minutt. Sørg for at det er så varmt at krydderet legger seg godt rundt rekene. Ta av rekene og legg dem under folie for å holde dem varme.

  2. Trinn 2

    Varm tacotrays som anvist på pakken.
    Lag avokadokrem: Ha avokado, rømme og limesaft i en beholder. Bruk en stavmikser og mos fint. Smak til med salt.

  3. Trinn 3

    Lag mangosalsa: Skjær mango og chili i bittesmå terninger. Bland med limesaft, honning og litt salt.

  4. Trinn 4

    Bygg tacoen med salat, avokadokrem, reker, mangosalsa og skiver av reddik på toppen. Topp med frisk koriander.