Quesadilla med grillet kyllinglår
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Slik griller du lårfilet: Legg lårfileten på indirekte varme, ha på lokk og grill i ca. 5 minutter (til de løsner fra risten). Flytt lårfileten over på direkte varme for å gi dem litt farge. Flytt dem deretter tilbake på indirekte varme i noen minutter.
-
Trinn 2
Tomatsalsa: Bland sammen tomat, rødløk, chili, limesaft og koriander i en bolle. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Quesadillas: Legg 2 tortillalefser på et stekebrett. Topp hver lefse med cheddar-ost, og halvparten av løken og chilien. Legg to lefsene på toppen. Grill quesadillaene først på indirekte varme til osten smelter. Flytt deretter til direkte varme, og grill videre til de har fått en fin grillfarge på begge sider. Skjær quesadillaene i trekantede «pizzastykker» og server straks.