Enchiladas med Salsa Ranchera
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i en ildfast form i 25–30 minutter. Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrellet løk delt i to, hele skrellede hvitløksfedd og hel chili. La det steke til alt er lett brent.
-
Trinn 2
Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker.
-
Trinn 3
Kjør alt til en grov salsa med en stavmikser. Smak til med limejuice, salt og litt olje.
-
Trinn 4
Skjær eller riv kyllingkjøttet i passe biter og vend inn i halvparten av sausen. Bland inn revet ost, spar litt til gratinering. Når osten har smeltet, fordel blandingen på tortillaene, gjerne med litt frisk eller tørket oregano. Rull sammen.
-
Trinn 5
Legg enchiladaene i en ildfast form. Hell over resten av sausen og osten. Gratiner i ovnen i ca. 15 minutter, til osten har smeltet.