Enchiladas med Salsa Ranchera | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Enchiladas med Salsa Ranchera

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
315 planlagt
Enchiladas med Salsa Ranchera

Ranch style salsa

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllinglår

500 gr
Kyllinglår, Stange
2 ss
Olivenolje

Salsa Ranchera

2 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
3 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Topp med

100 gr
Hvitost
1 ts
Oregano, tørket

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i en ildfast form i 25–30 minutter. Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrellet løk delt i to, hele skrellede hvitløksfedd og hel chili. La det steke til alt er lett brent.

Trinn 2

Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker.

Trinn 3

Kjør alt til en grov salsa med en stavmikser. Smak til med limejuice, salt og litt olje.

Trinn 4

Skjær eller riv kyllingkjøttet i passe biter og vend inn i halvparten av sausen. Bland inn revet ost, spar litt til gratinering. Når osten har smeltet, fordel blandingen på tortillaene, gjerne med litt frisk eller tørket oregano. Rull sammen.

Trinn 5

Legg enchiladaene i en ildfast form. Hell over resten av sausen og osten. Gratiner i ovnen i ca. 15 minutter, til osten har smeltet.