Hopp til innhold

Nachos med ost og jalepeños

4.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
3 ingredienser
289 planlagt
Nachos med ost og jalepeños
Nachos kommer opprinnelig fra Coahuila i Mexico, men er i dag en av de mest populære amerikanske smårettene. Den klassiske versjonen av nachos besto av totopos (maistortilla-chips), smeltet ost og jalapeño-chili i små ringer. Denne smakstrioen er fortsatt en utmerket basis til mange gode nachos-opplevelser. Prøv den som tilbehør til tacoen neste tacofredag!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Nachochips
1 pose
Revet cheddar
3 ss
Skiver med hermetiske jalapeños

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen på 230 grader. Legg Nachochips i et tynt lag i en ildfastform. Dryss på et tynt, jevnt lag revet cheddar. Topp med jalapeño-chili i skiver.

Trinn 2

Sett formen i ovnen og stek til osten er boblende.