Gratinert vegetarnachos
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Spre et lag nachos utover en ildfast form eller en stekeplate med bakepapir. Sett ovnen på 200 grader, varmluft.
-
Trinn 2
Finhakk løk og hvitløk. Ha i en gryte med olje og stek til løken er myk. Skjær tomater i fire og tilsett sammen med sorte bønner og bønnemix. La surre på medium varme i fem minutter. Krydre med paprika, oregano og spisskummen.
-
Trinn 3
Legg et lag med blandingen på nachoschipsen. Så et lag til med chips og blandingen på ny. Strø over ost. Sett i ovnen i ca 10 min.
-
Trinn 4
Lag guacamole: Mos avokado. Tilsett hakket tomat (uten kjerner) og rødløk. Smak til med limesaft og salt.
-
Trinn 5
Server vegetarnachos med hjemmelaget guacamole og salsa.