Gratinert vegetarnachos | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Gratinert vegetarnachos

3.2 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
Gratinert vegetarnachos
Hvem liker vel ikke en deilig porsjon gratinert vegetarnachos? Deilige, sprø maischips med digg fyll og smakfull topping. Her får du vår vegetarvariant med hjemmelaget guacamole.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Nachos
1 pk
Cherrytomater
1 pk
Sorte bønner
1 pk
Bønnemix
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Nøytral olje
1 ts
Oregano
1 ts
Spisskummen
1 ts
Paprikapulver
150 gr
Revet ost
1 glass
Salsa

Hjemmelaget guacamole

2 stk
Avokado
1 stk
Tomat (uten kjerner), hakket
2 ss
Rødløk, finhakket
1 stk
Lime
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Spre et lag nachos utover en ildfast form eller en stekeplate med bakepapir. Sett ovnen på 200 grader, varmluft.

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk. Ha i en gryte med olje og stek til løken er myk. Skjær tomater i fire og tilsett sammen med sorte bønner og bønnemix. La surre på medium varme i fem minutter. Krydre med paprika, oregano og spisskummen.

Trinn 3

Legg et lag med blandingen på nachoschipsen. Så et lag til med chips og blandingen på ny. Strø over ost. Sett i ovnen i ca 10 min.

Trinn 4

Lag guacamole: Mos avokado. Tilsett hakket tomat (uten kjerner) og rødløk. Smak til med limesaft og salt.

Trinn 5

Server vegetarnachos med hjemmelaget guacamole og salsa.