Stekt laks med ris, Thai wok og kokossaus

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
1860 planlagt
Stekt laks med ris, Thai wok og kokossaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkel, sunn og god wok med stekt laks. Tilbered laksen sammen med ris, Thai wok og en nydelig kokossaus, og du får en velsmakende fiskerett som alle liker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hovedrett

2 ss
Nøytral olje
400 g
Thai-wok
400 g
Laksefilet naturell
300 g
Jasminris

Saus

2 ts
Soyasaus
1 ts
Sriracha (eller annen chilisaus)
15 g
Ingefær
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Fiskesaus
250 ml
Kokosmelk

Slik gjør du

Trinn 1

Del Laksen i terninger.

Trinn 2

Kok opp kokosmelk i en gryte, tilsett finhakket hvitløk, ingefær, chilisaus, soysaus og fiskesaus. La alt sammen trekke på medium varme i ca 15 minutter.

Trinn 3

Kok risen som anvist på pakken.

Trinn 4

Stek laksebitene i en panne med olje til de er gylne (pass på, ikke for sterk varme). Hell så over kokossausen og tilsett grønnsakene fra Thai Wok-posen når laksen er gyllen. Rør forsiktig. La småkoke i et par minutter og server.

Tips

Dryss hakket koriander over retten og server gjerne med en limebåt.