Hopp til innhold

Urtedressing med persille og gressløk

Ingen vurderinger
Tidsbruk 5 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
45 planlagt
Urtedressing med persille og gressløk

Denne friske urtedressingen passer godt til laksetartar, men smaker også godt til kylling

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Crème fraîche
0.5 dl
Persille
0.5 dl
Gressløk
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sukker
0.5 ts
Salt
0.3 ts
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha alle ingrediensene i en mikser og kjør sammen til en grønn saus. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer eddik og sukker for å få en fin sursøt smak til sausen. Sett kaldt en time i fryseren og pisk sausen til krem før servering.