4 dipper du kan servere til grillmaten | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 4 dipper du kan servere til grillmaten

4 dipper du kan servere til grillmaten

Godt tilbehør er vel så viktig når du skal nyte grillmat i sommer. Her får du fire tips til hjemmelaget dipp og dressing, som passer like godt som forrett eller det lille ekstra til på middagsbordet.

En god dipp eller dressing er alfa omega når du skal gjøre litt ekstra stas på grillmaten. En hjemmelaget variant er enklere enn folk flest tror og kan lages ferdig på kjøkkenet mens grillen blir varm.

Server ventemat med dipp og grønnsaker, smør på ristet brød eller ha som tilbehør til maten. Uansett hvordan du liker den er det lite som slår hjemmelaget dipp til sommerens måltider.

Finn inspirasjon og oppskrifter til grillmaten her.

Under finner du fire smakfulle dipper og dressinger du kan lage på 1-2-3.

Dipp av grillet paprika

Paprika kan brukes til mye, og den søte smaken du får når den grilles passer utmerket til å lage dipp. Dippen passer utmerket til tapas, meze eller som tilbehør til grillmaten.

Se flere oppskrifter til grønnsaker på grillen her.

Tzatziki med eple og selleri

Tzatziki med eple og selleri er en frisk og god dressing. Den kan varieres med type urter og serveres til det aller meste.

Hummus med bønner

Lag en god hummus med bønner som tilbehør til grillmat eller et sunnere alternativ på skiva. Denne oppskriften er laget med bønner i stedet for kikerter, men minner om hummus i smaken. Krydre med spisskummen og koriander og server.

Salat til dippen? Se tre friske oppskrifter her.

Klassisk oliventapenade

Tapenade er en puré laget med oliven som byr på mye smak. Perfekt som tilbehør på grillmat eller egen rett til tapas.

Man er alltid sulten på grillmat, selv på dager med dårlig tid. Trenger du raske og enkle løsninger finner du et stort utvalg av ferdige dipper, sauser og dressinger hos REMA 1000 til en rimelig pris.

Se etter grillsauser til kr. 10 eller Rett på bordet-produkter til kr. 15 og 20.