TexMex Pizza

15 ingredienser
1320 planlagt
TexMex Pizza
Legg oppskrift
i handlelapp
Noe av det beste med pizzabaking er at vi kan være kreative, og nesten alltid ende opp med et vellykket resultat - denne TexMex pizzaen er et godt eksempel.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Amerikansk pizzadeig

1 ts
Tørrgjær
350 g
Hvetemel
1 ts
Salt
1 ts
Sukker
2,5 dl
Vann (40-45°C)
1 ss
Solsikkeolje

Saus

0,5 flaske
Barbecuesaus

Ost

1 pose
Revet cheddar

Topping

1 pakke
Biffstrimler av storfe mørbrad
1 pakke
Baconbiter, topping
0,5 stk
Rødløk
1 ss
Maiskorn
2 klype
Spice Mix kjøtt

Server med

1 pose
Tortillachips
1 boks
Rømmedressing

Slik gjør du

Trinn 1

Pizzadeig: Ha de tørre ingrediensene i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett resten av vannet og kjør videre på middels hastighet i 5-6 minutter til du har en smidig deig. Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer. Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter og kjevle ut.

Trinn 2

Smør saus på pizzabunnen og dryss over ost. Topp med resten av ingrediensene. Pizza stekes på 250 °C (eller ovnens makstemperatur) til bunnen er gyllenbrun og osten bobler. Bruk gjerne pizzastein. Server med tortillachips og rømmedressing.

Kjøp ferdig pizzabunn!

Stor & fersk pizzabunn

Stor & fersk pizzabunn

REMA 1000
Prøv også disse eksotiske pizzaene!
Prøv også disse eksotiske pizzaene!