Svinefilet med koriandersalsa

Grønne gleder! Koriandersalsaen gir denne retten en fantastisk, grønn garnityr, som i tillegg smaker svinaktig godt sammen med den saftige indrefileten. Velbekomme!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Potet- og bønnesalat: Skrell og skjær potetene i biter. Kok dem møre, sil av vannet og avkjøl litt. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann og skyll de i isvann slik at de beholder den fine grønne fargen og sprøheten. Bland poteter, asparges- bønner og finhakket løk. Smak til med salt, kajennepepper og olivenolje.
Trinn 2
Kjør chili, hvitløk og koriander i blender med olivenolje (1 dl pr potte koriander) til en fin grønn salsa.
Trinn 3
Stek biffene raskt på begge sider i litt olje slik at kjøttet får en mørk skorpe. Senk temperaturen og stek videre til kjøttet er ferdigstekt. Dryss over litt salt. Fordel koriandersalsa over biffene og server med potet- og bønnesalat.
Trinn 4
Skjær svinefileten i 3-4 cm tykke biffer.