Hopp til innhold

Svinefilet med koriandersalsa

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
472 planlagt
Svinefilet med koriandersalsa

Grønne gleder! Koriandersalsaen gir denne retten en fantastisk, grønn garnityr, som i tillegg smaker svinaktig godt sammen med den saftige indrefileten. Velbekomme!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 potte
Koriander
600 gr
Svin indrefilet
1 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
1 pk
Aspargesbønner
400 gr
Poteter
2 dl
Olivenolje
1 ts
Kajennepepper
3 ss
Solsikkeolje
4 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Potet- og bønnesalat: Skrell og skjær potetene i biter. Kok dem møre, sil av vannet og avkjøl litt. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann og skyll de i isvann slik at de beholder den fine grønne fargen og sprøheten. Bland poteter, asparges- bønner og finhakket løk. Smak til med salt, kajennepepper og olivenolje.

Trinn 2

Kjør chili, hvitløk og koriander i blender med olivenolje (1 dl pr potte koriander) til en fin grønn salsa.

Trinn 3

Stek biffene raskt på begge sider i litt olje slik at kjøttet får en mørk skorpe. Senk temperaturen og stek videre til kjøttet er ferdigstekt. Dryss over litt salt. Fordel koriandersalsa over biffene og server med potet- og bønnesalat.

Trinn 4

Skjær svinefileten i 3-4 cm tykke biffer.