Rema.no » Årets beste julemat » Julemat med Bent Stiansen

Julemat med Bent Stiansen

I julen er det klassikerne som gjelder. Ribbe, lutefisk, kalkun og pinnekjøtt tilberedt slik det ble laget i fjor og slik du husker at det smakte da du var barn. Inspirasjon og utforsking av nye retter er viktig ellers i året, men de store julemiddagene spiser vi så sjelden at de aller fleste av oss ønsker at de skal være som de alltid har vært. Det mener også mesterkokk Bent Stiansen! Her hjelper han deg å lykkes med julematen.

Tips og triks i en hektisk førjulstid

Så mye trenger du til julemiddagen

Gjør julen enklere: Ferdig handleliste

Slik lykkes du med pinnekjøttet

Lær hvordan du lager den beste julemiddagen med Bent Stiansen

(P.S! Du må godkjenne markedsføringscookies for å se videoene)

 

Finn flere oppskrifter til julematen

Våre beste oppskrifter til jul

Julens desserter

Julens restemat

Pinnekjøtt