Rema.no » Årets beste julemat

Våre beste oppskrifter til jul

Ribbe eller pinnekjøtt til jul? Uansett hva du velger finner du alt du trenger til julens måltider hos oss.

Vi gjør det litt enklere å lykkes med julematen!

Gå rett til julens klassikere
De mest tradisjonsrike rettene til jul er ribbe, pinnekjøtt, kalkun og lutefisk. Her finner du våre beste oppskrifter laget i samarbeid med Bent Stiansen.

Lag julemiddag med mesterkokk Bent Stiansen

Vi har samlet Bent Stiansen sine beste tips til de tradisjonelle julemiddagene, slik at du enkelt skal kunne lykkes på kjøkkenet. Se guide og oppskrifter for ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og kalkun under.

Bent Stiansen hjelper deg med:

Ribbe

 

Pinnekjøtt

 

Kalkun

Lutefisk

Spar penger på julematen

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000. Last ned Æ og få 10% priskutt på all fersk frukt og grønnsaker, dine topp 10 varer og skreddersydde Personlige Priskutt.

Les mer

Grønn jul

Prøve en kjøttfri jul i år? Vi har oppskriftene!

Stadig flere tyr til kjøttfrie alternativer – også til jul. Prøv Bent Stiansens nydelige grønnsaksstek eller la deg inspirere av våre vegetariske oppskrifter og tilbehør til høytiden.

Se oppskrifter her

Det beste tilbehøret

Er du på jakt etter tilbehør til ribbe, pinnekjøtt eller kalkun? Vi har samlet våre beste oppskrifter på et og samme sted , slik at det blir litt enklere for deg å finne frem til hva som skal serveres til årets julemiddag.

Se tilbehøret til julematen

Julens desserter

Pent pyntet bord med gravlaks, sylte, juleskinke, etc.

Julefrokost og -lunsj

Nyttårsmeny

Spiselige julegaver

Tre gode nyttårsmenyer

Bent Stiansen har satt sammen tre gode forslag til 3-retters til nyttårsaften og mange andre gode tips for å få en fantastisk avslutning på året. Bli inspirert av oppskriftene og gode tips til hvordan sette sammen en perfekt meny.

Se tre gode forslag på nyttårsmeny

Ikke kast mat i julen

Når vi tilbereder de klassiske julemiddagene for venner og familie er de fleste av oss redde for at det ikke skal bli nok. Det skal jo være raust i julen. Resultatet er ofte rester, mye rester. Her får du fire herlige oppskrifter fra Bent Stiansen basert på rester fra de klassiske julemiddagene. Sammen kan vi kaste mindre.

Se oppskriftene

Julegrøt med mandel

Epletoddy med tørkede epleskiver

Lag søte julemuffins

Muffins er alltid en slager blant store og små. Hva med å gjøre om dekoren til et juletre for å skape litt ekstra julemagi?

Se oppskrift her