Klementinmocktail

5.0 i snitt
Tidsbruk 5 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
3 planlagt
Klementinmocktail
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne friske alkoholfrie drinken med klementin og tyttebær. Lag også dine egne tørkede appelsinskiver til garnityr.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0.5 l
Klementinjuice
4 stang
Frisk timian
4 ss
Tyttebær
1 stk
Appelsin
0.5 l
Kullsyrevann

Slik gjør du

Trinn 1

Tørkede appelsinskiver: Skyll og tørk appelsin. Skjær i tynne skiver med en skarp kniv. Legg appelsinskivene på stekebrett med bakepapir. Forvarm stekeovnen på varmluft til 90 grader. Tørk appelsinskivene i ca. 1,5 time. Senk så temperaturen til 50 grader og tørk videre i 2–3 timer. La lufttørke til sprø.

Trinn 2

Mos timian og litt tyttebær i et stort glass. Fyll glasset halvfullt med is, tilsett klementinjuice og rør godt. Sil juicen over i serveringsglass. Topp med kullsyrevann og server med tørkede appelsinskiver, tyttebær og noen timiankvister.