Klementinmocktail | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Klementinmocktail

4.4 i snitt
Klementinmocktail
Prøv denne friske alkoholfrie drinken med klementin og tyttebær. Lag også dine egne tørkede appelsinskiver til garnityr.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 l
Klementinjuice
4 stang
Frisk timian
4 ss
Tyttebær
1 stk
Appelsin
0.5 l
Kullsyrevann

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tørkede appelsinskiver: Skyll og tørk appelsin. Skjær i tynne skiver med en skarp kniv. Legg appelsinskivene på stekebrett med bakepapir. Forvarm stekeovnen på varmluft til 90 grader. Tørk appelsinskivene i ca. 1,5 time. Senk så temperaturen til 50 grader og tørk videre i 2–3 timer. La lufttørke til sprø.

  2. Trinn 2

    Mos timian og litt tyttebær i et stort glass. Fyll glasset halvfullt med is, tilsett klementinjuice og rør godt. Sil juicen over i serveringsglass. Topp med kullsyrevann og server med tørkede appelsinskiver, tyttebær og noen timiankvister.