Klementinmocktail
Prøv denne friske alkoholfrie drinken med klementin og tyttebær. Lag også dine egne tørkede appelsinskiver til garnityr.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tørkede appelsinskiver: Skyll og tørk appelsin. Skjær i tynne skiver med en skarp kniv. Legg appelsinskivene på stekebrett med bakepapir. Forvarm stekeovnen på varmluft til 90 grader. Tørk appelsinskivene i ca. 1,5 time. Senk så temperaturen til 50 grader og tørk videre i 2–3 timer. La lufttørke til sprø.
-
Trinn 2
Mos timian og litt tyttebær i et stort glass. Fyll glasset halvfullt med is, tilsett klementinjuice og rør godt. Sil juicen over i serveringsglass. Topp med kullsyrevann og server med tørkede appelsinskiver, tyttebær og noen timiankvister.
Prøv også