Rødkålsalat med klementin
Rødkålsalat er det perfekte tilbehør til julemat som kalkun, ribbe og nøttestek. Prøv vår rødkålsalat med klementin, som gjestene vil elske.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag dressing: Bland sammen eddik og sennep, og spe på med olje. Mos inn bringebær grovt i dressingen. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Rist solsikkefrø på brett i ovnen (180 grader) til de er lett gylne.
-
Trinn 3
Skjær rødkål i tynne strimler. Skrell gulrot og skjær i strimler med en ostehøvel. Skjær skallet av klementinene og skjær ut fileter (unngå å få med skinn og den hvite kanten).
-
Trinn 4
Legg ruccola i en bolle med rødkål. Vend inn dressingen og bland lett. Bland inn gulrot og klementin. Strø over solsikkefrø og server.
Prøv også