Hjemmelagde medisterkaker
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha medisterdeig, hvetemel, finhakket løk, salt og pepper i en bolle. Bland sammen.
-
Trinn 2
Tilsett egg og bland godt. Spe på med melk til farsen blir smidig. Farsen inneholder en del fett, derfor trengs det også en del salt.
-
Trinn 3
Varm en stekepanne og ha i smør og olje. La det bli lysebrunt. Stek en liten prøvekake for å sjekke om farsen trenger mer salt.
-
Trinn 4
Form medisterkaker med en spiseskje, og stek på middels varme slik at de blir pent brune og gjennomstekte. Ca. 3 minutter på hver side.
TIPS!
Du kan gjerne steke medisterkakene på forhånd og varme de i stekeovnen før servering.
Lag dobbel eller tredobbel porsjon. Medisterkaker kan fryses og tines i mikroovn ved uventede besøk.