Saltimbocca av svin
Rett fra Roma – og det litt svint. Saltimbocca alla Romana lages med kalvekjøtt – i vår versjon av denne Lazio-klassikeren bruker du svin indrefilet. Litt annerledes, men fremdeles fantastisk godt!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken. Del indrefileten i små biffer (ca. 2,5 cm). Bank de flate og rull hver bit inn i salvieblader, parmaskinke og krydre med pepper.
-
Trinn 2
Stek rullene, med skjøten ned, i en panne med smør, ca. 10 minutter. Ta vare på stekesjyen og ha i litt ekstra finhakket salvie. Fres hakket hvitløk i en panne med olivenolje.
-
Trinn 3
Tilsett vasket spinat og la den så vidt synke sammen. Smak til med salt og pepper og bland inn den kokte risen. Server saltimbocca på spinatris med revet parmesan.