Tema - Steaks

Klarer du ikke å vente lenger på sortkledde pølser og duften av grillmat? Ikke vi heller. La oss grave frem grillen og tjuvstarte sommeren!

Under finner du inspirasjon og oppskrifter til smakfull grillmat du kan nyte sammen med venner og familie. Uansett om du foretrekker hamburger, pølser, grønnsaker eller fisk, er det bare å fyre opp grillen!

Ny bak grillen? Lær deg å grille med perfekt resultat ved å mestre direkte og indirekte varme.

I år er det 10 år siden grillkongen Craig og REMA 1000 revolusjonerte det norske folks grillvaner. Det markerer vi ved å skru ned prisene på våre grillfavoritter 10 år tilbake i tid! Nok et år byr vi på grillmat til bare lave priser.
God grilling!

Se alle våre grilloppskrifter her.

Hamburger på grillen

Hamburger er en favoritt hos både barn og voksne. Server med en god dressing, fries og en frisk salat – og vipps er grillmaten på bordet. Eller kanskje du vil prøve noe nytt denne gangen?

Kjøtt på grillen

Grillspyd, flintstek, biff, koteletter, lam eller svin. Legg din favoritt på grillen og server med tilbehør som salat, båtpoteter og dip, så har du et komplett grillmåltid klart på 1-2-3!

Grønnsaker på grillen

Grillede grønnsaker er søtere i smaken, og byr på helt nye smaksopplevelser. Som bonus er de fulle av viktige næringsstoffer og ser godt ut på tallerkenen. Slik griller du grønnsakene. 

Fisk på grillen

Fisk, som laks og ørret, er noe av det enkleste du kan tilberede på grillen, samtidig som det er sunt og er en god kilde til protein og andre viktige næringsstoffer. Server grillet fisk for en frisk og lett middag!

Kylling på grillen

Både hel kylling, kyllingfilet, kyllinglår og lårfilet gjør seg godt på grillen. Server en klassisk grillet kylling sammen med en lett salat og en god saus – eller overrask gjestene med den nye trenden Beer Can Chicken.

Pølse på grillen

Skjær gjerne noen snitt i skinnet på pølsene før de grilles – da unngår du at pølsene sprekker. Pølser trenger kort tid på grillen eller bålet, og er perfekt å velge som rask grillmat!

Tilbehør til grillmat

Grillmat smaker ekstra godt sammen med friske farger og smakfullt tilbehør. Tilbered gjerne tilbehør som salat på kjøkkenet i forkant, så har du mer tid til å perfeksjonere det som ligger på grillen.

Bli en grillmester

Pølsemakeriet

Slik griller du svin

Hvordan grille kylling

Slik griller du kylling

Hvordan grille lam

Slik griller du lam

Grillede grønnsaker

Slik griller du grønnsaker

Hvordan grille fisk

Slik griller du fisk

Hvordan grille storfe

Slik griller du storfe