Grilltips som løfter grillmaten | Oppskrifter og tips | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips Slik griller du: Enkle grilltips fra Bent Stiansen
SLIK GRILLER DU

Enkle grilltips fra Bent Stiansen

På denne siden lærer du alt du trenger å vite for å bli din egen grillmester. Her får du gode tips om direkte og indirekte grilling, oppskrifter, grillmat på budsjett og hvordan rengjøre grillen.

Hvordan grille storfe?

BIFF, HAMBURGERE ELLER GRILLSPYD

I denne guiden lærer du hvordan du griller stykker av storfe som hamburgere, biff, indrefilet, ytrefilet, entrecôte og grillspyd ved bruk av indirekte og direkte varme.

Hvordan grille kylling?

Nøkkelen til saftig kylling på grillen er å bruke direkte og indirekte varme. Lær hvordan du griller kyllingfilet, kyllinglår, kyllingklubber og kyllingburger.

Bilde av hel laksefilet på grillen

Hvordan grille fisk?

Laks, ørret, torsk, steinbitt og makrell egner seg godt til grillen og er perfekt å servere på varme sommerkvelder. Lær hvordan du griller fisk med direkte og indirekte varme.

Hvordan grille grønnsaker?

Grønnsaker får mer sødme og smak etter en runde på grillen, og er perfekt å servere som tilbehør til grillmat. Her lærer du hvordan du griller grønnsaker som asparges, paprika, mais, squash, brokkoli, ananas og mye annet godt.

Hvordan grille svinekjøtt?

Lær hvordan du griller ulike typer svinekjøtt som koteletter, flintsteik, ytrefilet, grillribbe, nakkefilet, spareribs og pølser her.

Prøv lam på grillen

Hvordan grille lam?

Lam er mer enn bare fårikål og påsketradisjoner, og egner seg godt til grilling. Lær hvordan du griller lam, som fårefilet, lammekoteletter og skiver av lammelår ved hjelp av direkte og indirekte varme.

Hvordan lage hjemmelaget hamburger på grillen?

Hamburger er elsket av både barn og voksne, og er ikke lenger kun en typisk «gatekjøkkenrett». Ved å lage burgeren fra bunn finnes det ingen grenser for hva du kan gjøre med smak og tilbehør.

Lær mer

I samarbeid med flinke kokker har vi fått de beste tipsene for å gjøre deg til en grillmester, uten at det trenger å være avansert. Se våre tips under Lær mer.

Grillutstyr som gjør jobben enklere

Du trenger selvsagt ikke alt dette for å invitere til en grillkveld, men griller du ofte kan det være smart å investere i grillredskap som du har i mange år.