Rema.no » Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og gode tips » Lag perfekt grillmat med grilltips fra REMA 1000

Lag perfekt grillmat med grilltips fra REMA 1000

På denne siden lærer du alt du trenger å vite for å bli din egen grillmester. Her får du gode tips om direkte og indirekte grilling, oppskrifter, grillmat på budsjett og hvordan rengjøre grillen.
Med disse grilltipsene får du garantert perfekt biff, kylling, fisk, hamburger og grønnsaker hele sommeren.
På denne siden lærer du hvordan:

Grillutstyr som gjør jobben enklere

Du trenger selvsagt ikke alt dette for å invitere til en grillkveld, men griller du ofte kan det være smart å investere i grillredskap som du har i mange år.

Hvordan grille storfe?

I denne guiden lærer du hvordan du griller stykker av storfe som hamburgere, biff, indrefilet, ytrefilet, entrecôte og grillspyd ved bruk av indirekte og direkte varme.

Hvordan grille kylling?

Nøkkelen til saftig kylling på grillen er å bruke direkte og indirekte varme. Lær hvordan du griller kyllingfilet, kyllinglår, kyllingklubber og kyllingburger.

Bilde av hel laksefilet på grillen

Hvordan grille fisk?

Laks, ørret, torsk, steinbitt og makrell egner seg godt til grillen og er perfekt å servere på varme sommerkvelder. Lær hvordan du griller fisk med direkte og indirekte varme.

Hvordan grille grønnsaker?

Grønnsaker får mer sødme og smak etter en runde på grillen, og er perfekt å servere som tilbehør til grillmat. Her lærer du hvordan du griller grønnsaker som asparges, paprika, mais, squash, brokkoli, ananas og mye annet godt.

Hvordan grille svinekjøtt?

Lær hvordan du griller ulike typer svinekjøtt som koteletter, flintsteik, ytrefilet, grillribbe, nakkefilet, spareribs og pølser her.

Prøv lam på grillen

Hvordan grille lam?

Lam er mer enn bare fårikål og påsketradisjoner, og egner seg godt til grilling. Lær hvordan du griller lam, som fårefilet, lammekoteletter og skiver av lammelår ved hjelp av direkte og indirekte varme.

Slik holder du grillen ren

Liten gassgrill eller stor verandagrill – uansett størrelse bør grillen vaskes ofte slik at den holder lenge og du unngår usmak på grillmaten. Her får du våre beste tips til rengjøring av grillen.

Slik lager du pizza på grillen

Pizza på grillen er lekende enkelt. Alt du trenger en en grill med lokk og en pizzastein.

Hamburger på grillen

Hamburger er elsket av både barn og voksne, og er ikke lenger kun en typisk «gatekjøkkenrett». Ved å lage burgeren fra bunn finnes det ingen grenser for hva du kan gjøre med smak og tilbehør.

Grillmat på budsjett

Glad i grillmat, men lommeboka sier nei? Få fattig.student sine 6 beste tipstil hvordan nyte god grillmat hele sommeren på lavt budsjett.