Grillrester med asiatiske smaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Grillrester med asiatiske smaker

Grillrester med asiatiske smaker

4.0 i snitt
Grillrester med asiatiske smaker
Gi grillrestene nytt liv med nye smaker og friske grønnsaker. Denne nydelige restemiddagen slenger du sammen på 15 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Rester av grillet kjøtt
2 ss
Solsikkeolje
500 gr
Assorterte grønnsaker som f.eks. løk, gulrot, paprika, sukkererter
4 dl
Ris
8 dl
Vann
1 ts
Salt
1 pk
1-2-3 Asiatisk smakskit f.eks. Thai red curry, Pad Thai, Satay, Butter chicken eller Teriyaki

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del grillet kjøtt i terninger på 1-2 cm. Fres i olje i 2 minutter og tilsett oppkuttede grønnsaker. Kok ris.

  2. Trinn 2

    Fres i 2 minutter til, og tilsett ingrediensene fra kit’et du velger. Kok opp. Server med ris og evt. det som er igjen av salater fra grillmiddagen.