Vegetarburger med spicy kinakål
Du kan velge vegetarburger etter ønske til denne deilige, kjøttfrie oppskriften.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag kinakålsalat: Skjær chili i små terninger. Bland med olje, limesaft og honning. Snitt kinakål og vend med dressingen.
-
Trinn 2
Lag avokadokrem: Del avokadoene i to og ta ut stenene. Skvis ut avokadokjøttet og ha i en beholder. Tilsett rømme og limesaft. Kjør glatt med en stavmikser og vend inn hakket koriander.
-
Trinn 3
Skjær rødløk i skiver. Stek burgere som anvist på pakken. Varm eller grill burgerbrødene. På burgerbunnen legger du spicy kinakålsalat før du legger på burger og et par løkringer. Smør et generøst lag avokadokrem på snittflaten på burgerbrødet og legg på toppen.
Prøv også