Grillandslaget | REMA 1000
Hopp til innhold
Grill i landsklasse
LÆR AV NORGES GRILLANDSLAG

Bli grillmester med grillandslaget

Hvem er de fremste ekspertene på grilling i landet? Det må jo være grillandslaget. I år har vi vært så heldige å få dem med på laget for å kunne tilby deg den aller beste grillproduktene til en svært god pris.

Dette er grillandslaget

Grillandslaget består av en gruppe lidenskapelige grillentusiaster, inkludert kokker, slaktere og produktutviklere. Deres felles mål er å lykkes og sette Norge på grillkartet. Siden 2007 har de konkurrert i prestisjefylte grillkonkurranser og vunnet en rekke priser i flere kategorier. Med grilkongen Craig Whitson i spissen, har de inspirert nordmenn med smakfulle oppskrifter og geniale grilltips.

Denne grillsesongen kan du lære alt du trenger å vite om grillmetoder, bruk av direkte og indirekte varme, marinering og alt annet de mener du bør vite for å lykkes med grillingen.

Se etter dette merket neste gang du handler

Grillandslaget har smakt seg igjennom grillsortimentet hos REMA 1000, og produktene de likte best er blitt merket med Grillangslagets stempel, slik at du enkelt finner dem i butikkhyllene.

Se alle grillnyhetene her

Gode grilltips

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

GRATIS MATMAGASIN

Du er kanskje også interessert i...

En fargerik couscoussalat med innhold av mange, paprika, couscous, vårløk og cashewnøtter. Perfekt som tilbehør til grillmat.

Det beste tilbehøret til grillmaten

Her finner du det beste tilbehøret til grillmaten, som kjøtt, fisk og kylling. Prøv et av våre forslag eller miks deg frem…

Grillmat

Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips

Alt du trenger til årets grillmat - oppskrifter, tilbehør, desserter og tips. Lær hvordan du griller med perfekt resultat.

Vegetarmat på grillen

Man trenger ikke kjøtt for å bli mett. Her finner du oppskrifter på vegetarburgere, grillede grønnsaker og deilig tilbehør til grillmaten.