Barbequekjøtt og potetmos og løk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Barbequekjøtt og potetmos og løk

Barbequekjøtt og potetmos og løk

Ingen vurderinger
Barbequekjøtt og potetmos og løk
Tryll grillrestene om til en helt ny middagsrett! Barbequekjøtt med potetmos og ristet løk er middagsmat alle ville sette pris på.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Restekjøtt etter grilling
2 ss
Solsikkeolje
2 dl
Hemmeligheter Smokey hot apple BBQ sauce
2 dl
Sprøstekt løk
2 stk
Vårløk, i skiver

Potetmos

500 gr
Poteter
2 dl
Melk
100 gr
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Sort pepper, malt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok potetene i ca. 15 minutter til skivene er møre. Hell av vannet. Kok opp melk med smør og hell over de kokte potetskivene og rør sammen med en visp til en grov potetmos. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Del grillrestene i terninger og fres i solsikkeolje i 3vminutter. Tilsett Smokey hot apple BBQvsauce. Bland godt. Anrett en seng med potetmos og ha over barbequekjøttet. Dryss over med sprøstekt løk og vårløk.