Hopp til innhold

Gresk salat

Ingen vurderinger
Gresk salat
Gresk salat er en klassiker som aldri slår feil – frisk, fargerik og full av smak! Denne enkle retten passer perfekt som lett vegetarisk middag, tilbehør til grillmat eller som noe ekstra godt når du får gjester. Med sprø grønnsaker, salt fetaost og smakfull olivenolje er den både sunn, rask og kjapp å lage. En smak av Hellas – rett på tallerkenen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Grønn paprika
1 stk
Agurk
0
Tomater
4 stk
Klasetomater
1 stk
Løk
100 gr
Oliven
4 cl
Olivenolje
2 cl
Eplesidereddik (5 %)
2 ts
Oregano, tørket
200 gr
Fetaost
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær paprikaen i strimler. Del tomatene og agurken i store biter. Ha alt i en bolle. Skjær løken i tynne skiver og legg på toppen sammen med oliven. Legg blokken med fetaost på toppen. Ringle over eddik og olje, og dryss oregano, evt. salt og pepper over salaten.