Potetmos med sopp og spinat

En ekstra flott potetmos som nærmest er et måltid i seg selv.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Skrell mandelpotetene og del i store biter. Kok dem møre i vann i ca. 15 minutter. Mens potetene koker, vask og grovhakk spinaten, og grovhakk sopp i 1 x 1 cm terninger.
Trinn 2
Hell av vannet og press potetene gjennom en sikt eller mos med en potetstapper. Kok opp melk, fløte, smør, salt og pepper. Bland det inn i potetmosen.
Trinn 3
Varm en stekepanne med smør og fres soppen til all væske forsvinner. Tilsett så grovhakket spinat og damp alt sammen i 2 minutter. Smak til med salt og nykvernet pepper. Hell grønnsakene i en sikt og press ut overflødig væske.
Trinn 4
Bland spinat og sopp med mandelpotetmosen og server den til lammegryten.