Pølse à la Hellas | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pølse à la Hellas

2.7 i snitt
Pølse à la Hellas
Kan man overføre det beste man kjenner fra Hellas til en pølse? Klart man kan!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Valgfrie kjøttfulle pølser
2 stk
Pitabrød
0.5 stk
Agurk
0.5 pk
Tomater, små
1 stk
Løk
1 boks
kalamataoliven

Dressing

1 pk
Fetaost
1 dl
Gresk yoghurt
1 ts
Sitronsaft
1 ts
Oregano, tørket
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek, trekk eller grill pølsene. Varm pitabrødene.

  2. Trinn 2

    Dressing: Smuldre fetaost i en beholder. Tilsett oregano, sitronsaft og yoghurt. Kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Skjær tomat og agurk i små terninger. Finhakk løk. Bland sammen. Del oliven i to. Del pitabrød i to halvmåner. I bunnen legger du tomatsalaten, så pølse og topper med dressing og oliven.