REMA 1000 hovedsamarbeidspartner for Veien Ut

Veien Ut hjelper rusavhengige over til en rusfri tilværelse.

REMA 1000 vil bidra til at flere får et rusfritt liv.

2015_REMA 1000_Veien ut

Fra venstre: Jan Schøyen og Vidar Riseth.

Veien Ut hjelper rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv. Naturen i Norge benyttes som arena for trening og gode opplevelser. Målet er å skape mestring, og sammen med terapeuter skal dette bringe de rusavhengige over i en rusfri tilværelse.

Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000, er stolt av å få muligheten til å gå inn som hovedsamarbeidspartner.

–  Veien Ut er et prosjekt som ligger REMA 1000 nært, forteller Vidar. – Mehmet, kjøpmann ved REMA 1000 Majorstua valgte å gi desemberoverskuddet til prosjektet i fjor, og når jeg ble kjent med jobben de gjør var jeg ikke i tvil om at dette er noe vi ønsker å støtte, sier Vidar.

Tillitserklæring
Samarbeidet med REMA 1000 betyr mye for stiftelsen.
– Det er fantastisk at REMA 1000 igjen ønsker å bidra til arbeidet vårt og vi ser det som en stor tillitserklæring, sier Jan Schøyen, daglig leder i Veien Ut. Ikke minst setter han stor pris på at REMA 1000 ønsker å hjelpe deltagerne tilbake til livet i etterkant av ekspedisjonen.

Målet er at en eller flere deltagerne skal ha praksis i butikk når de har blitt rusfri.
Vidar trekker frem gode erfaringer med Pøbelprosjektet som utslagsgivende for denne beslutningen.
– For oss er det viktig å gi folk en ny sjanse ved å ikke bare se de for hva de er, men også for hva de kan bli, forteller han. – I dag har over 60 «pøbler» fast jobb i REMA 1000. De gjør en fantastisk jobb for våre kjøpmenn og vi ønsker nå å kunne gjøre det samme for deltagere som gjennomfører programmet til Veien Ut.

Gode resultater
Jan kan fortelle at syv av åtte av fjorårets deltagere fortsatt er rusfrie, og har startet reisen mot et liv som tidligere kun var en drøm.
Årets deltagere er valgt ut og de starter ekspedisjonen mot Svalbard 15.juni.

Les mer om Veien Ut på deres nettsider.

Veien ut logo

Del artikkel