Nå kan du hjelpe flere mennesker inn i idretten samtidig som du kjøper brød. «Idrett for alle»-brødet finner du i alle REMA 1000 sine butikker.

For hvert brød som selges gis én krone for å støtte utøvere med nedsatt funksjonsevne, deres klubber, trenere og foreldre med nødvendige midler for å kunne skape enda mer håndballglede og aktivitet.

Nøkkelhullsmerket grovbrød

«Idrett for alle»-brødet er et grovbrød uten hele korn og har tre kaker på grovhetsskalaen. Dette er et hverdagsbrød som hele familien vil like, og passer alle typer pålegg. Brødet er Nøkkelhullsmerket og produseres av Mesterbakeren.

Brødet inneholder 56% fullkorn, og er uten tilsatt sukker. Brødet kommer i papiremballasje og kan resirkuleres i papp- og papiravfall.

Idrett for alle

Samarbeidsprosjektet «Idrett for alle» har som mål å øke kjennskap til paraidretten og forenkle treningshverdagen til alle eksisterende og nye lag og utøvere over hele landet.

Inkludering er en av de viktigste pilarene i REMA 1000s samfunnsengasjement, og idretten er derfor en naturlig arena å satse på.

Derfor bør du velge grovbrød

Grove kornprodukter har et høyere innhold av kostfiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter enn finere kornprodukter. Ved å velge grovere brød til frokost og lunsj, sikrer du at du får i deg viktige næringsstoffer som kroppen din trenger.

Som bonus gir grove kornprodukter en lengre metthetsfølelse og bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Helsedirektoratet anbefaler daglig inntak av grove kornprodukter.