Nå kan du hjelpe flere mennesker inn i idretten samtidig som du kjøper brød. «Idrett for alle»-brødet finner du i alle REMA 1000 sine butikker.

For hvert brød som selges gis én krone for å støtte utøvere med nedsatt funksjonsevne, deres klubber, trenere og foreldre med nødvendige midler for å kunne skape enda mer håndballglede og aktivitet.

Idrett for alle grovbrød ble lansert 6. januar i 2020. Siden da har vi solgt rundt 6 millioner brød. I 2023 har vi solgt over 1,3 millioner brød (per uke 50).

Nøkkelhullsmerket grovbrød

«Idrett for alle»-brødet er et grovbrød uten hele korn og har tre kaker på grovhetsskalaen. Dette er et hverdagsbrød som hele familien vil like, og passer alle typer pålegg. Brødet er Nøkkelhullsmerket og produseres av Mesterbakeren.

Brødet inneholder 56% fullkorn, og er uten tilsatt sukker. Brødet kommer i papiremballasje og kan resirkuleres i papp- og papiravfall.

Idrett for alle

Samarbeidsprosjektet «Idrett for alle» har som mål å øke kjennskap til at Norges Håndballforbund har et tilbud for alle ved at de tilrettelegger for håndballaktivitet for spillere med ulike funksjonsnedsettelser. Vi ønsker økt rekruttering til REMA 1000 Hjerteligaen til alle eksisterende og nye lag og utøvere over hele landet.

Inkludering er en av de viktigste pilarene i REMA 1000s samfunnsengasjement, og idretten er derfor en naturlig arena å satse på.

Derfor bør du velge grovbrød

Grove kornprodukter har et høyere innhold av kostfiber, vitaminer og mineraler enn finere kornprodukter. Ved å velge grovere brød til for eksempel frokost og lunsj, sikrer du at du får i deg viktige næringsstoffer som kroppen din trenger. Norske Helsemyndigheter anbefaler at vi spiser mer fullkornsprodukter som en del av et sunt kosthold.