Kjeldsberg kaffe – ordentlig kaffe for ordentlige folk | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Våre egne merkevarer Kjeldsberg Kaffe

Ordentlig god kaffe

Kjeldsberg Kaffe er en favoritt hos kaffeelskere. Ikke bare smaker den godt, den er også rettferdig produsert. Som den eneste kaffeprodusenten i Norge er all kaffe fra Kjeldsberg sertifisert med UTZ eller Fairtrade. Det mener vi kjennes på smaken.
Den gule posen finner du både som filtermalt, kaffekapsler, presskanne, kokemalt, pulverkaffe og hele bønner.

Dette er produktene fra Kjeldsberg

Med Kjeldsberg Kaffe i skapet er du aldri langt unna en rykende fersk kopp om morgenen. Velg mellom produkter som filtermalt, kaffekapsler, presskanne, hele bønner, kokemalt og pulverkaffe.

Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og stor lidenskap for kaffe. Med fokus på kvalitet, smak og gode råvarer har Kjeldsberg laget kaffe til det norske folk siden 1856.

Kaffe produsert på en bærekraftig måte

Det er en selvfølge at kaffen skal smake ordentlig godt. Men ordentlig kaffe betyr også at vi skal oppføre oss ordentlig. Kjeldsberg Kaffe er den eneste kaffeprodusenten i Norge som utelukkende produserer UTZ- eller Fairtrade-sertifisert kaffe. Enkelte produkter er også dobbeltsertifisert.
Dette sikrer at kaffen er rettferdig produsert, at arbeiderne får den betalingen de skal ha, og at kaffeproduksjonen har minimal påvirkning på miljøet.

3 gode grunner til å velge Kjeldsberg

God kaffe til en lav pris

Det skal være enkelt å velge god kaffe. Da må det også være rimelig. Kjeldsberg Kaffe får du til en lav pris i våre butikker.

Laget av gode råvarer

Kjeldsberg Kaffe er sammensatt av de beste bønnene fra verdens kaffemetropoler, som Colombia, Brasil, Sentral-Amerika og Afrika.

Rettferdig og bærekraftig produsert

Alle produktene er UTZ- eller Fairtrade-sertifisert, eller sertifisert med begge deler. Dette sikrer en rettferdig kaffe, produsert på en bærekraftig måte.

Se flere produkter fra REMA 1000