REMA 1000 selger Norges beste fiskepudding

Ett gull, ett sølv og to bronse ble Godehav belønnet med under den gjeve prisutdelingen der fiskeprodukter i verdensklasse var representert.

– Det var stor konkurranse, og vi er veldig fornøyde med å gå helt til topps. Våre fiskeprodukter har et høyt fiskeinnhold og redusert saltinnhold. Dette er relativt unikt, og vi er glade for å bli belønnet for god smak og høy kvalitet, sier kategorisjef for fisk og sjømat i REMA 1000, Trond Storrud.

Stolte prisvinnere sammen med fiskeriministeren under prisudelingern av NM i Sjømat, Matstreif 2014. Fra venstre: Kategorisjef for fisk og sjømat REMA 1000, Trond Storrud, fiskeriminister Elisabeth Aspaker, fabrikksjef  Max Mat Bjørn Fure.

Stolte prisvinnere sammen med fiskeriministeren under prisudelingern av NM i Sjømat, Matstreif 2015. Fra venstre: Kategorisjef for fisk og sjømat REMA 1000, Trond Storrud, fiskeriminister Elisabeth Aspaker, fabrikksjef Maxmat Bjørn Fure.

Både eksperter og en folkejury har vært med på å kåre prisvinnerne, og prisene ble utdelt av fiskeriminister Elisabeth Aspaker. Det er REMA 1000-eide Maxmat i Bodø som lager produktene og en stolt fabrikksjef Bjørn Fure mottok de fire prisene.

Gull i kategorien fiskepudding til Godehav Nordnorsk fiskepudding

Nordnorsk fiskepudding fra Godehav. Norges beste fiskepudding.

Nordnorsk fiskepudding fra Godehav. Norges beste fiskepudding.

Sølv og bronse i kategorien fiskekarbonader til Godehav Fiskekarbonader m/ost og bacon og Steinbitkarbonader

Grove fiskekaker med smak av ost og bacon fra Godehav - Sølv-vinnere.

Grove fiskekaker med smak av ost og bacon fra Godehav – Sølv-vinnere.

Bronse i kategorien fiskeboller til Godehav Nordnorske fiskeboller

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker deler ut NM-gullet til Bjørn Fure fra Maxmat.

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker deler ut NM-gullet til Bjørn Fure fra Maxmat.

Spesialiteter fra REMA 1000 på Matstreif

Den årlige matfestivalen Matstreif får Rådhusplassen i Oslo til å koke med matinteresserte mennesker og spesialiteter som Stange-gårdsprodukter og Jens Eide viste stolt frem sine fantastiske varer til et engasjert publikum.

Del artikkel