Det smaker litt ekstra godt av produkter du vet er gode som gull. Eller sølv eller bronsje. Er du ikke enig? Legg en medaljevinner i handlekurven og by familie og venner på et seiersfullt måltid.

I november har det drysset mer enn lave priser ned i hyllene på REMA 1000. Torsdag 7. november ble NM i kjøttprodukter arrangert i Oslo, der flere produkter fra Nordfjord, Norsk Kylling, Kolonihagen og Sørlandskjøtt vant priser.

Se hvilke produkter som mottok medaljer under.

Prisvinnende pålegg

Hele påleggsserien fra Solvinge stakk av med hver sin medalje i kategorien delikatessepålegg fjørfe. Kyllingfilet med basilikum og rosmarin vant gull og Kyllingfilet naturell, Kyllingfilet bøkerøkt og Kyllingfilet med paprika tok bronsje.

Bøkerøkt skinke fra Kolonihagen tok gull i kategorien delikatessepålegg svin, og spesialprisen for Beste økologiske produkt. Tidligere i år ble skinka, sammen med resten av svineserien fra Kolonihagen, tildelt Norges første Dyrevernmerke.

Kokt skinke fra Nordfjord tok gull i kategorien hverdagsskinke og storhusholdning, mens Vår Beste Skinke fra Sørlandskjøtt tok gull i kategorien delikatessepålegg svin.

Les også: Terningkast fem til pinnekjøtt fra Spekeloftet

Ferdigmat med medaljer

Raskt & Enkelt Marokkansk lam tok sølv i kategorien ferdigmat, mens Raskt & Enkelt Kylling Tikka tok bronsje. Produktene kommer i enkle aluminiumsformer som kan varmes rett i ovnen, og du velger selv om de skal serveres sammen med ris, pasta eller poteter.

Pannestekte kjøttkaker fra Nordfjord Kjøtt tok bronsje i kategorien kjøttkake/bolle.

Les også: Økologisk ribbe fra Kolonihagen er best i test

Seirende julemat

Julemør grov pølse tok gull i kategorien julepølse spesial, oppskåret ribberull fikk gull i kategorien rull og urøkt pinnekjøtt fikk bronse i kategorien urøkt pinnekjøtt. Alle produktene er fra Nordfjord Kjøtt.

 

Les også: Terningkast seks til julebrus fra Grans Bryggeri

Dette er NM i kjøttprodukter

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.