Nordmenn kjøpte 62,3 millioner pakker med ferske ferdigretter i året som gikk, ifølge tall fra analysefirmaet Nielsen. Du er med andre ord ikke alene om å trenge en enkel middag i ny og ne.

Enkle middagsløsninger skal både smake godt, være sunt og lages på en bærekraftig måte. Det har vi i REMA 1000 tenkt på. Derfor finner du et stort utvalg med ferdige middager hos oss som du kan spise med god samvittighet når du trenger det.

Raskt&Enkelt Marokkansk lam trillet nylig terningkast 6 i en smakstest av VG, og sikret seg samtidig sølvmedalje i årets Norgesmesterskap i kjøttprodukter i kategorien ferdigmat.

– Et deilig måltid som både ser innbydende ut og smaker godt. Mørt og fint kjøtt med god krydderbalanse og fordeling av ingredienser, skriver VGs smakspanel.

Raskt&Enkelt Kylling Tikka fikk terningkast 5 i samme test, og bronsjemedalje i Norgesmesterskapet. Om produktet skriver VGs smakspanel:

– Et smakfullt produkt laget av kylling, kokosmelk og kryddermiks. Deilig kjøttsmak og en fyldig saus. Møre, store, fine kjøttbiter, crunchy grønnsaker og riktig konsistens.

Les også: Her er medaljevinnerne hos REMA 1000

Disse, samt tre andre varianter i smakene Biff Stroganoff, Lam Tandoori og Kylling Chop Suey finner du i alle REMA 1000 sine butikker. Middagene kommer i enkle aluminiumsformer som kan varmes rett i ovnen. Server med valgfritt tilbehør, som ris, pasta eller poteter.

Trenger du inspirasjon til enkel middag? Se alle våre oppskrifter her.