Denne ferdigmaten smaker best | REMA 1000 | Alltid lave priser
Hopp til innhold

Denne ferdigmaten smaker best

Marokkansk lam og Kylling Tikka fra REMA 1000 får terningkast seks og fem.

Nordmenn kjøpte 62,3 millioner pakker med ferske ferdigretter i året som gikk, ifølge tall fra analysefirmaet Nielsen. Du er med andre ord ikke alene om å trenge en enkel middag i ny og ne.

Enkle middagsløsninger skal både smake godt, være sunt og lages på en bærekraftig måte. Det har vi i REMA 1000 tenkt på. Derfor finner du et stort utvalg med ferdige middager hos oss som du kan spise med god samvittighet når du trenger det.

Raskt&Enkelt Marokkansk lam trillet nylig terningkast 6 i en smakstest av VG, og sikret seg samtidig sølvmedalje i årets Norgesmesterskap i kjøttprodukter i kategorien ferdigmat.

– Et deilig måltid som både ser innbydende ut og smaker godt. Mørt og fint kjøtt med god krydderbalanse og fordeling av ingredienser, skriver VGs smakspanel.

Raskt&Enkelt Kylling Tikka fikk terningkast 5 i samme test, og bronsjemedalje i Norgesmesterskapet. Om produktet skriver VGs smakspanel:

– Et smakfullt produkt laget av kylling, kokosmelk og kryddermiks. Deilig kjøttsmak og en fyldig saus. Møre, store, fine kjøttbiter, crunchy grønnsaker og riktig konsistens.

Les også: Her er medaljevinnerne hos REMA 1000

Disse, samt tre andre varianter i smakene Biff Stroganoff, Lam Tandoori og Kylling Chop Suey finner du i alle REMA 1000 sine butikker. Middagene kommer i enkle aluminiumsformer som kan varmes rett i ovnen. Server med valgfritt tilbehør, som ris, pasta eller poteter.

Trenger du inspirasjon til enkel middag? Se alle våre oppskrifter her. 

Del artikkel