Best i test: Prøv PRIMA ytrefilet til neste biffmiddag | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Best i test: Prøv PRIMA ytrefilet til neste biffmiddag

Vår ytrefilet til laveste pris er testvinner og trillet terningkast seks da VG smakstestet biff.

Biff på menyen er en gjenganger hos mange norske middagsbord når man skal unne seg noe ekstra godt. Biff av ytrefilet er en magrere kjøttvariant, og kan nytes like godt til helgekosen som i en rask og enkel hverdagsmiddag.

I VGs test av de mest populære, ferske og vakuumpakkede biffene på markedet, var det kun ett produkt som gikk til topps og sikret seg høyeste terningkast: PRIMA ytrefilet.

– Nydelig kjøttsmak og konsistens. Utrolig mørt, smelter nesten på tungen, skriver VGs smakspanel.

Høy kvalitet på ytrefilet til laveste pris

Testen viser at du kan nyte en smakfull biffmiddag, til bare lave priser. I testen ble det smakt på både ytrefilet, indrefilet og entrecôte, av kjøkkensjefer fra flere av Oslos biffrestauranter, samt smaksdommere med matfaglig kjøtt- og drikkekompetanse.

LES OGSÅ: Slik griller du storfe

Ytrefileten kjennetegnes ved at den er litt magrere enn sine biff-søsken, men fortsatt mør og saftig. Kjøttet kan tilberedes hel, eller i skiver. Server for eksempel med poteter, en god saus og grønnsaker.

LES OGSÅ: Pampasbiff fra frittbeitende okser hos REMA 1000

Slik lager du perfekt ytrefilet:

Gni fileten inn med salt og pepper. Stek den på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side, slik at den får en fin stekeskorpe. Legg fileten i en ildfast form og tilsett smør, og gjerne annet godt som sitron og hvitløksfedd. Bak fileten på 180°C i 20-25 minutter.

Beregn ca. 200g per person.

Biffinspirasjon? Under finner du flere smaksrike oppskrifter du kan servere med biff:

Del artikkel