Enkelte dager kan komme brått på og gi deg mindre tid bak komfyren. Da er det kjekt at det finnes enkle middagsløsninger i butikkhyllene, som hjelper deg på de hektiske dagene.

I REMA 1000 jobber vi stadig med å utvikle ferdige middager som både smaker godt, er billige og samtidig gir deg den næringen du trenger i løpet av en dag. Blant annet kutter vi salt, sukker og mettet fett i våre produkter, samt øker andelen grønnsaker og andre sunne ingredienser der vi kan.

Les også: Disse nyhetene finner du hos REMA 1000 i høst.

Fiskeriet torskefilet med curry er best i test

En av høstens nyheter fra REMA 1000s eget merke Fiskeriet, Torskefilet i currysaus med grønnsaker, overrasket smakspanelet såpass mye at enkelte fantaserte seg tilbake til restaurantjobben i Australia. Dette sikret ferdigmiddagen terningkast seks fra Dagbladet og ble testens smaksvinner.

– Dette var mye bedre enn vi hadde turt å håpe på! Å få til denne kvaliteten på råvarene er imponerende. Dette smaker som fiskecurry vi laget hjemme i Australia, skriver Dagbladets smakspanel.

Les også: Flerkornchips fra REMA 1000 er best i test.

Smakspanelet skriver videre at torsken flaker seg perfekt og at retten bærer preg av restaurantkvalitet. Den runde og milde karrisausen betegnes som en smakfull, men likevel barnevennlig, rett.

– Denne retten imponerer før den er satt på bordet. Duften av deilig curry kommer snikende og inviterer til smaking. At dette er ferdigmat er nesten ikke til å tro! Jeg ville blitt glad for å få servert denne fisken på restaurant, skriver Dagbladet.

Fiskeriet Torskefilet i currysaus og grønnsaker finner du i frysedisken hos REMA 1000 til kun kr. 49 per stykk.

Høy score til Helt Ferdig-grytene fra REMA 1000

I samme test var det to produkter til som skilte seg ut fra konkurrentene. To av REMA 1000s Helt Ferdig-konsept stakk av med hver sin seier i kategoriene «Plantebasert» og «Pasta».

Helt Ferdig Karibisk Gryte laget med bønner, små biter av grønnsaker og søtpotet trillet terningkast fem og omtales som «klart best av de plantebaserte rettene». Gryta fikk og skryt for å inneholde mye smak og ha god konsistens og tekstur på grønnsakene.

Helt ferdig Karibisk gryte fra rema 1000

Les også: Prøv italienske nyheter fra Kolonihagen.

Selv om smakspanelet konkluderte med at du bør i all hovedsak koke pastaen din selv, fikk Helt Ferdig Italiensk Gryte høyeste terningkast blant ferdigrettene som inneholder pasta. Av jungelen med overkokt pasta, var det denne med best konsistens. Smakspanelet tipser videre om å servere den italienske gryta med litt revet parmesan eller salt.Helt ferdig italiensk gryte fra rema 1000

Begge grytene finner du hos REMA 1000 til kr 39,- per stykk.