VGs matbørs er den mest anerkjente pristesten i Norge, og har en over 20 år lang historie. Siden 2000 har REMA 1000 vunnet klart flest ganger. Hele 27 ganger flere enn neste kjede på listen. I årets julematbørs vant REMA 1000 testen med årets desidert største margin på hele 78,6 kr 

– REMA 1000 skal være billigst på dagligvare i Norge og vi vet at det er sluttsummen på kassalappen som teller. Hos oss skal kundene være trygge på at de får markedets laveste priser, noe som er spesielt viktig i trange tider, og ikke minst nå som julehøytiden står for dør, sier Salgs- og Markedsdirektør, Pia Mellbye.

Slik sikrer vi den laveste sluttsummen:

I Æ får du personlige priskutt på mellom 10%-30% på de varene du handler mest av, 10% på frukt og grønt, 50% rabatt på bleier, bind og tamponger, og ikke minst alltid gode priskutt. 

Vi kjører jevnlig CrÆzy DÆys der du får 50% på utvalgte kategorier som for eksempel is, frysepizza og frukt. 

Vi gjør det enkelt og kjører pallene rett inn i butikk. Kjøper vi stort, selger vi billig. 

Igjennom året får du relevante kampanjer og priskutt i våre butikker, tilpasset sesonger og produkter som er viktige for deg. 

For å holde prisene nede og kvaliteten oppe, lanserer vi stadig nye produkter under egne merkevarer som du kun finner på REMA 1000. 

Les også: Vi kutter halve momsen på et stort utvalg julevarer