Denne høsten er det en rekke snacksnyheter å finne i butikkene. Også chipshylla har fått nye produkter til lørdagskosen.

En av årets nyheter fra REMA 1000 er en sunnere chipsvariant laget med flerkorn som er rik på fiber. Nice flerkornchips med smak av jalapeños var så god på smak at den ble testvinner i Dagbladet sin smakstest.

– Disse er så gode at det nesten ikke spiller noen rolle at de er sunne. Disse ville jeg ikke kjøpt fordi jeg skulle ha sunnere snacks, jeg ville kjøpt dem fordi de er gode, sier Dagbladets smakspanel.

Les også: Disse nyhetene finner du i REMA 1000 nå

Nice flerkornschips best i test

Nice flerkornchips med smak av jalapeño er laget med mais, fullkornshvete, ris og fullkornshavre og fullkornsbygg. Selv om tanken bak var å lansere en sunnere chipsvariant, var det viktig at produktet også smakte godt. Og det gjorde det, ifølge smakspanelet.

– Da vi startet testen, sa jeg at jeg så etter noe som er moreish – noe man vil ha mer av jo mer man spiser. Nå har jeg kommet tilbake til disse gjennom hele testen. Jeg vil ha mer!

I den nye Nice-serien finner du også en linsechips med smak av sourcream & onion.

Les også: Dette fårikålkjøttet er best i test

I testen har Dagbladet smakt seg igjennom 13 nyheter på markedet. Både utseende, duft, tekstur og smak ble vurdert, og hvor godt chipsen lever opp til forventningene fra pakka.