Vi ser at stadig flere kunder ønsker seg enkle og sunne middagsløsninger til hverdagen. Derfor har vi utviklet en rekke produkter for å gjøre matlagingen litt enklere for folk flest. Blant dem finner du fem ferske supper som kun trenger å varmes opp før du har middagen på bordet.

ABC Nyheter med ernæringsterapeut Trine Dahlmo i front har testet et utvalg av ferdige supper. Både smak, ingredienser og ernæring ble vurdert. REMA 1000s egne ferdigsupper, spicy søtpotetsuppe og indisk kyllingsuppe, stakk begge av med terningkast seks i testen.

Spicy søtpotetsuppe for hele familien til 49 kroner

– Fyldig og smaksrik suppe med en deilig undertone av ingefær og hete krydder. Likevel mild og velbalansert i smak. Fin syrlighet som balanserer sødmen fra søtpoteten, skriver Trine i ABC Nyheter.

Begge suppene tilhører Middag under 100-lappen-konseptet og er to av totalt fem ferske supper som er å finne i butikkhyllene våre. Suppene passer ypperlig som base hvor du kan tilsette grønnsaker og andre råvarer, eller nyte alene.

Indisk kyllingsuppe for hele familien til 49 kroner

– Smaksopplevelsen begynner allerede når den aromatiske duften av curry og lime når luktesansene. Smaken er rik og gir et skikkelig smakstrøkk med en deilig balanse mellom det søte, hete og syrlige. Dette er en suppe å varme seg på kalde vinterdager. Suppen har en deilig, fyldig konsistens, skriver Trine.

Tilsett gjerne dine favorittingredienser for å gjøre suppen mer mettende. Hva med søtpotetsuppe med bacon? Eller biter av kylling lårfilet i kyllingsuppen? Se flere fristende oppskrifter her: