Potetstappe har vært en fast følgesvenn for norske hjem i mange år, og er et ypperlig tilbehør til kjøtt som fisk. Har du ikke tid til å lage den fra bunn finnes det mange enkle løsninger i butikkene, for eksempel vår ferske og ferdige potetstappe som du finner i grønnsaksavdelingen.

Matkontrollen hos TV2 har testet fryste, ferske og posevarianter av potetmosen på markedet, med hovedvekt på smak. Den ferske potetstappen fra REMA 1000 ble soleklar testvinner, kåret av et ellers skuffet testpanel.

– Den ferske potetmosen fra REMA 1000 er helt klart testens vinner. Den har mer riktig konsistens og smak enn de andre, skriver Matkontrollen.

Enkle middagsløsninger til lave priser

Vi mener at å velge enkelt ikke bør gå på bekostning av verken smak eller lommeboka. Derfor jobber vi hver dag for å utvikle sunne, gode og enkle middagsløsninger til bare lave priser. På den måten kan du bruke tiden din på det du har lyst til uten å måtte bekymre deg for matlagingen.

Trives du på kjøkkenet kan du gjerne lage potetmosen selv. Hva med å prøve denne varianten av mandelpotetmos med sopp og spinat?