– Jeg er utrolig glad for og imponert over den jobben Stine Sofies Stiftelse gjør for de barna som trenger det mest, sier Ole Robert Reitan, Administrerende Direktør i REMA 1000.

Ada Sofie Austegard, generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse, er glad for å ha fått med REMA 1000 som en av de viktigste støttespillerne på laget.

– REMA 1000 har lenge vist et engasjement for de sårbare barna. Det er også i deres butikker Stine Sofie-brødet selges på Sørlandet. Det er helt avgjørende for gjennomføringen av arrangementet at vi har en dedikert støttespiller med. Vi er utrolig takknemlige for at de er med, og ikke minst for at de engasjerer seg, sier Ada Sofie.

Rotur for barna

Samme dag, 19 år etter Baneheiadrapene, starter Ada Sofie Austegard og 30 andre på roturen fra Grimstad til Oslo. Som representant fra REMA 1000 vil eier Ole Robert Reitan og sponsorsjef Vidar Riseth ro etappen fra Langesund til Helgeroa fredag 24. mai.

Sammen med de seks robåtene vil to seilskuter bli med på turen. På dagtid tar de med seg barnehagebarn på tokt. Pedagoger fra Stine Sofies Stiftelse vil snakke med barna om vold og overgrep, kropp og grenser, og om å varsle om vonde opplevelser.

Om Stine Sofies Stifelse

Stine Sofies Stiftelse ble etablert i 2000, og i dag jobber om lag 40 engasjerte mennesker i stiftelsen. Stiftelsen har siden den gang jobbet aktivt for at barn trygt kan vokse opp uten vold og overgrep.