Pampas Entrecôte får terningkast fem

Langtidsmørnet, grassfôret og god dyrevelferd. Pampasbiff havner helt i toppsjiktet når Dagbladet smakstester entrecôte.

Biff av entrecôte er kjent for å være blant de møreste kjøttstykkene fra storfe. En god entrecôte skal ha synlige fettstrimler som bidrar til å gjøre biffen ekstra smakfull og saftig.

Så bra ut før steking

Entrecôte av merket Pampas er blant de beste kjøttstykkene, ifølge Dagbladet sin smakstest. Biffen trillet terningkast fem og traff blink på både utseende, smak og mørhet.

– Kjøttet er pent å se på, og enkelt å skjære. Det er så mørt at kniven glir lett gjennom, og det er saftig med en herlig kjøttsmak. Dette er en skikkelig god steik, skriver testpanelet til Dagbladet.

Les også: PRIMA ytrefilet er best i test.

100 prosent gressfôret

Produktene av merket Pampas kommer fra storfe som beiter fritt hele livet på Pampasslettene i Uruguay. Her er god kvalitet og dyrevelferd i fokus.

– Dyrene beiter fritt på de naturlige pampasslettene i Uruguay. De har rikelig med plass og lever som frie dyr, sier Martina Rabsch, Kvalitetsdirektør i REMA 1000.

Slik griller du biff

Gni kjøttet inn med salt og pepper, eller annet ønsket krydder. Stek entrecôte-en raskt på sterk varme på begge sider. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme. Grill kjøttet under lokk i 6-10 minutter for medium stekt. Husk å la kjøttet hvile!

Her kan du lese flere grilltips.

Biffinspirasjon?

Del artikkel