Lyst på biff? Prøv denne testvinneren fra REMA 1000
Hopp til innhold

Lyst på biff? Prøv denne testvinneren fra REMA 1000

Langtidsmørnet, grassfôret og god dyrevelferd. Pampasbiff fra REMA 1000 havner helt i toppsjiktet når Dagbladet smakstester entrecôte.

Biff er populært å ha på menyen når man skal unne seg noe ekstra godt. Entrecôte er en av biff-favorittene og er kjent for å være blant de møreste kjøttstykkene fra storfe. En god entrecôte skal ha synlige fettstrimler som bidrar til å gjøre biffen ekstra saftig og smakfull.

– Oh la la! En skikkelig god entrecôte

Pampas fra REMA 1000 er en skikkelig god entrecôte, ifølge Dagbladet. I 2019 fikk biffen terningkast fem av Dagbladets testpanel, og i år stakk de av som soleklar testvinner. Pampas Entrecôte treffer blink på både utseende, smak og mørhet.

– Denne entrecôten ser flott ut. Den har det klassiske fettøyet, og er også godt marmorert. Kjøttsmaken er god og kjøttet er fint og mørt, skriver Dagbladets testpanel

Les også: Kjøp dyrevernmerket gris hos REMA 1000

Kvalitet og dyrevelferd i fokus

Pampas-produktene kommer fra okser som beiter fritt hele livet på de naturlige pampasslettene i Uruguay. Her er høy kvalitet og dyrevelferd i fokus.

– Oksene har rikelig med plass og lever som frie dyr, forteller Martina Rabsch, kvalitetsdirektør i REMA 1000.

Les også: Kyllingbryst fra Stange Gårdsprodukter får terningkast fem

Slik griller du biff

Gni kjøttet inn med salt og pepper, eller annet ønsket krydder. Stek entrecôte-en raskt på sterk varme på begge sider. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme. Grill kjøttet under lokk i 6-10 minutter for medium stekt. Husk å la kjøttet hvile!

Les flere grilltips her.

Del artikkel