Biff er populært å ha på menyen når man skal unne seg noe ekstra godt. Entrecôte er en av biff-favorittene og er kjent for å være blant de møreste kjøttstykkene fra storfe. En god entrecôte skal ha synlige fettstrimler som bidrar til å gjøre biffen ekstra saftig og smakfull.

– Oh la la! En skikkelig god entrecôte

Pampas fra REMA 1000 er en skikkelig god entrecôte, ifølge Dagbladet. I 2019 fikk biffen terningkast fem av Dagbladets testpanel, og i år stakk de av som soleklar testvinner. Pampas Entrecôte treffer blink på både utseende, smak og mørhet.

– Denne entrecôten ser flott ut. Den har det klassiske fettøyet, og er også godt marmorert. Kjøttsmaken er god og kjøttet er fint og mørt, skriver Dagbladets testpanel

Les også: Kjøp dyrevernmerket gris hos REMA 1000

Kvalitet og dyrevelferd i fokus

Pampas-produktene kommer fra okser som beiter fritt hele livet på de naturlige pampasslettene i Uruguay. Her er høy kvalitet og dyrevelferd i fokus.

– Oksene har rikelig med plass og lever som frie dyr, forteller Martina Rabsch, kvalitetsdirektør i REMA 1000.

Les også: Kyllingbryst fra Stange Gårdsprodukter får terningkast fem

Slik griller du biff

Gni kjøttet inn med salt og pepper, eller annet ønsket krydder. Stek entrecôte-en raskt på sterk varme på begge sider. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme. Grill kjøttet under lokk i 6-10 minutter for medium stekt. Husk å la kjøttet hvile!

Les flere grilltips her.