Alle syklistene på herrenes Uno-X Pro Cycling Team, og halvparten av kvinnenes lag, er norske og danske ryttere. REMA 1000 har over 1000 butikker både i Norge og Danmark og ansatte kjenner en stolthet over disse syklistene som samles i det fremadstormende sykkelteamet, med R-merket på drakten. R er REMA 1000 sin egen merkevare med gode kvalitets produkter, som selges til lav pris.

Høy kvalitet i alle ledd er avgjørende for gode prestasjoner i Tour de France, ikke minst når det kommer til mat, søvn og hvile. Riktig energi er avgjørende for å restituere seg til neste etappe. Ingenting overlates til tilfeldigheter. R-produktene fra REMA 1000 blir derfor med på Touren og benyttes av proffsyklistene, akkurat de samme produktene du finner i REMA 1000 butikkene i både Norge og Danmark.

– Mat av god kvalitet er kjempeviktig for å prestere best mulig, både i hverdagen og ved ekstreme påkjenninger som Tour de France. Derfor er det fantastisk å være med og vise frem at våre R produkter også er gode nok for utøverne i Touren, sier klinisk ernæringsfysiolog i REMA 1000 Ingvill Måkestad Bovim.

R-serien inneholder også 95 nøkkelhulls merkede produkter for de som ønsker å spise sunnere.

REMA 1000 er stolte over å få være med på sykkelsatsingen til Uno-X. Vi deler samme strategi om å forbedre helsen til våre kunder og ønsker at flere finner motivasjon til å sykle mer i hverdagen, sammen med å ta sunnere valg i butikken. Dette bidrar til en bedre folkehelse. Syklistene på Uno-X Pro Cycling Team er supre forbilder og vi bygger opp sykkelambassadører fra REMA 1000 i hele Norge, sier Vidar Riseth sponsorsjef i REMA 1000.

Om Uno-X Pro Cycling Team

Uno-X Pro Cycling Team eies og drives av Uno-X Mobility som er et forretningsområde i Reitan Retail ved siden av REMA 1000 i Norge, REMA 1000 i Danmark og Reitan Convenience. Det profesjonelle sykkellaget består av et WorldTeam kvinnelag, og et ProTeam herrelag. Begge lagene skal sykle Tour de France 2023.