«Vi er meget stolte over anerkjennelsen for arbeidet vi gjør med REMA 1000 Hjerteligaen for å rekruttere flere barn og unge som trenger tilrettelagt idrett inn i håndballhallene. Det motiverer til videre arbeid med å skape en inkluderende arena for mer idrettsglede.» sier Vidar Riseth, Sponsorsjef. Han var tilstede for å motta prisen sammen med Ingvill Måkestad Bovim (Prosjektleder Helse og ernæring hos REMA 1000).

REMA 1000 og Norges Håndballforbund har tatt grep om tilrettelagt håndball for alle med nedsatt funksjonsevne. Sammen har vi skapt REMA 1000 Hjerteligaen, hvor målet er å øke rekrutteringen av yngre spillere og få på plass flere rene barnelag i klubber over hele landet. Dokumentarserien “Miniheltene”, som følger Kragerø Håndball sitt nye barnelag, ble laget og distribuert for å gjøre REMA 1000 Hjerteligaen kjent og vise at håndballen er en sosial og trygg arena for alle. I dag tilrettelegger 78 klubber over hele landet håndballaktivitet for barn, ungdom og voksne gjennom REMA 1000 Hjerteligaen.

Les mer om Hjerteligaen her. 

For REMA 1000 er sponsoratet en naturlig del av inkluderingsfilosofien til Selskapet og et bidrag til en bedre folkehelse.

Sponsor- og Eventprisen er en anerkjennelse for dokumentert, målrettet, strategisk og nyskapende arbeid, med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel. Torsdag 20. april var bransjen samlet til sitt årlige prisdryss for å hedre nyskapende og vellykkede kampanjer, sponsorat og eventer. Stadig flere aktører benytter sponsorater og event som virkemiddel for å fremme sitt samfunnsansvar. REMA 1000 er stolte over at vårt sponsorarbeid for å gjøre idrett tilgjengelig for alle, er kåret til årets idrettssponsorat.