Hvis du tror du har smakt kjøtterstatningsprodukter hittil, har du ikke smakt Beyond Burger ennå. Burgeren har hittil kun vært å få i burgerkjeden Munchies i Norge, før den nå har inntatt butikkhyllene – til glede for REMA-kunder.

Smaker som kjøtt

Dette er burgeren som både ser ut som, lukter og smaker som kjøtt, ifølge Beyond Burger selv. Og skal vi tro Dagbladets vurdering er det akkurat det den gjør. Det er med andre ord bare å glede seg!

Les også: Slik griller du vegetarburger.

Laget av erter

Beyond Burger er laget av erteprotein og er en god kilde til protein med sine 20g per porsjon. Burgeren er i tillegg fri for gluten og soya.

Er du usikker på hvordan du skal tilberede den mye omtalte nyheten trenger du ikke å bekymre deg – den behandler du enkelt som du ellers ville gjort med en burger. Sleng den på grillen, kast over ønsket tilbehør og nyt!

Trenger du tips til tilbehør og oppskrifter finner du det her.

Prøv den til kjøttfri mandag

Visste du at vi i gjennomsnitt spiser 80kg kjøtt hver i året? Flere undersøkelser viser at det å innføre én eller flere kjøttfrie dager i uka er bra for både helsa og miljøet, samtidig som det øker sannsynligheten for at du får i deg mer næringsrik frukt og grønt.

Beyond Burger kan bestilles inn av alle våre butikker, ta gjerne kontakt med din lokale Kjøpmann dersom du ønsker å se den i din.