Fra før er REMA 1000 hovedsponsor for Håndballgutta og øvrige aldersbestemte landslag på herresiden, og er godt etablert innen norsk håndball. Nå har REMA 1000 sikret seg rollen som tittelsponsor for landets to største håndballserier.

REMA 1000-ligaen blir navnet på de tre neste sesongene av Eliteserien i håndball.

– Norsk Topphåndball er veldig fornøyd med å få en aktør som REMA 1000 med på laget, og ser frem til å starte samarbeidet både sentralt og lokalt. Vi har stor tro på at vi sammen skal løfte REMA 1000-ligaen til glede for publikum, medier og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Avtalen gjelder altså toppdivisjonen for begge kjønn fra kommende sesong. REMA 1000-ligaen for kvinner starter opp torsdag 29. august, mens REMA 1000-ligaen for menn har premiere 4. september.

– Vi i REMA 1000 er veldig stolte over å få muligheten til å gå inn som ligasponsor for kvinner og menn i norsk topphåndball. Håndball engasjerer og er til glede for både våre kunder og kjøpmenn, og vi er glade for å kunne være på lag med de beste i Norge fra sesongen 2019/20, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

– Dette er en gledens dag! REMA 1000 er blitt en viktig og stor samarbeidspartner på under ett år. De er hovedsponsor for Håndballgutta, og de arrangerer en rekke håndballskoler rundt omkring i landet. Det er veldig gledelig å se at de fortsetter å investere i idretten vår, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu, som sammen med Barthold og Riseth gleder seg til den nært forestående seriestarten.