Peppersaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Peppersaus

Ingen vurderinger
Peppersaus

Mange har dette som sin favorittsaus til biff; prøv den også til svinekjøtt – og hval!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2.5 ss
Finhakket persillerot
0.5 stk
Finhakket løk
1 ts
Balsamicoeddik
2 dl
Kremfløte
2.5 dl
Kyllingkraft
1 ts
Dijonsennep
2 ts
Smør
1 ts
Hvetemel
1 ts
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek persillerot og løk i smør i en gryte i 3 minutter. Tilsett balsamico og hvetemel og kok inn til det er nesten helt fordampet.

  2. Trinn 2

    Ha i halvparten av pepperblandingen, kraft og fløte. Kok opp og la koke i 12-15 minutter, til sausen er redusert til omtrent halvparten. Smak til med sennep, salt og resten av pepperen.