Pinnebrød - perfekt som turmat | Tips og råd | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer Pinnebrød – perfekt som turmat

Pinnebrød – perfekt som turmat

Pinnebrød er favoritten til både store og små når man er på tur. Lag deigen selv eller gjør det enkelt med ferdig pizzadeig fra REMA 1000. Få inspirasjon til hva du kan fylle dem med her.

Pinnebrød er både enkelt og godt, og kan varieres med ulikt fyll. Hva med å teste pinnebrød rundt grillpølsa? Pizzabrød eller dessertbrød? Lag deigen klar før du reiser hjemmefra, så har du turmaten klar på null komma niks.

Slik griller du pinnebrød

Ta ut en klump med deg og rull den til en pølse på ca. to cm. Tvinn deigen rundt en spikket pinne eller grillpine. Stek dem ca. 10 minutter i glørne og ikke direkte i flammene, slik at deigen blir gjennomstekt og ikke svidd med rå deig inni.

Dersom du skal spikke grillpinne selv bør du se etter ferske pinner. De tar ikke like lett fyr. Spikk av barken der pinnebrødet skal være og spikk tuppen til et spyd. Husk å snu pinnebrødet underveis i grillinga. God grilling!

Gjør det enkelt

Vil du bruke mer tid i naturen og mindre tid inne på kjøkkenet, kan du kjøpe ferdig pizzabunn fra REMA 1000. Skjær opp strimler med en pizzarulle, og vipps er pinnebrødene klar til grilling.

Prøv disse pinnebrødoppskriftene

Pølsepinnebrød: Tre pølse på grillpinnen og surr pinnebrødet rundt. En fast favoritt for mange!

Pizzapinnebrød: Strø ost, krydder og pepperoni – eller annet favorittfyll – på deigen før du ruller den sammen og snurrer deigen rundt pinnen.

Kanelsnurrpinnebrød: Strø sukker og kanel på pinnebrødet før du snurrer deigen rundt pinnen.

Sjokoladepinnebrød: Fyll pinnebrødet med hakket sjokolade før du surrer deigen rundt pinnen. Prøv deg gjerne frem med nøtter, marshmellow eller annet godt hvis du liker det.

Husk å fylle termosen med noe varmt og godt. God tur!